Se metti la gioia di vivere in Chianti

nella “conca d’oro” di Panzano, più l’amore

di seguire una vigna giorno dopo giorno

curata nel rispetto di una terra che insieme

alla bellezza regala agli uomini prodotti antichi

e genuini, più la selezione delle uve migliori

per la vendemmia, il tutto incorniciato da centinaia

di ulivi che a novembre danno un  grande

olio extra vergine d’oliva, ecco Campocorto,

nome trasmesso dalle genti  che nel XIX secolo

vissero e lavorarono su questo territorio.

 

The joy of living in “Conca d’oro” (the Gold Shell) of Panzano in the Chianti region; the love of looking after a wine, day after day, with the respect for a land that has been giving men not just beauty but also authentic products since ancient times; and the selection

of the best grapes for the harvest, against the frame of hundreds of olive trees whose fruit is made into a great extra virgin olive oil each November. What do you get if you put all these things together? The answer is Campocorto, a name passed down from the people who lived and worked on this land in the XIX century.

AZIENDA AGRICOLA CAMPOCORTO DI MARCO MONNECCHI  50020 PANZANO IN CHIANTI / FIRENZE / ITALIA P.IVA 03392180489